Hvordan komme til Venabygdsfjellet

Du er her

Sommerkonserter i Ringebu Stavkyrkje, sommeren 2016

 

Søndag 3. juli kl. 19.00       

BRASSKOMPANIET

Søndag 3. juli er det duket for den første av 4 sommerkonserter, da 10 musikere fra Brasskompaniet spiller variert med kjente valser, marsjer, tangoer og reinlendere, for å nevne noen, av norske og utenlandske komponister. programmet vil bli presentert under konserten.


Søndag 10. juli kl. 19.00           

SAMSTEMT   

Søndag 10. juli tar Lillehammergruppen "SAMSTEMT" over stafettpinnen. Gruppen består av musikerne Mons Michael Thommesen og Sander Tingstad, begge fiolin, Agnete Sperre Sørlien, fløyte og Stian Alexander Olsen, piano. Samstemt er ei grppe unge musikere som er utdannet i Oslo og har base i Lillehammer. De har de senere år holdt flere konserter i Lillehammer til stor begeistring. Det blir klassiske perler som vil gi en god musikalsk nytelse i stavkyrkja denne kvelden.


Søndag 17. juli kl. 19.00          

FIRO               

Søndag 17. juli er det FIRO sin tur. Fire av landets fremste utøvere på sine instrumenter møter hverandre i denne spennende kvartetten, Gruppa tar utgangspunkt i det tradisjonelle tonematerialet fra Gudbrandsdalen i et tett, lekende og friskt samspill hvor både vokal- og intstrumentalmusikken er representert. De er alle sterke soloutøvere med flere meritter og priser bak seg og de er svært allsidige. Gruppa består av Mari Midli, på fele og vokal, Bjørn Kåre Odde, på fele og bratsj, Mads Erik Odde, på trekkspill og Øyvind Sandum på trekkspill og torader.


Søndag 31. juli kl. 19.00      

TONE HULBÆKMO M/MUSIKERE.

Søndag 31. juli avslutter Tone Hulbækmo med musikere sommerkonsertene. De presenterer en stemningsfull, sjangeroverskridende konsert med spennende instrument og klanger. De baserer seg på Tones solo CD “Sti-finner”. som kom ut i vår til strålende kritikker. Her blir publikum ført inn i et folkemusikalsk/etnisk musikalsk landskap med elementer fra blues, middelalder og viser. I sentrum står den gamle norske harpa som Hulbækmo har tatt opp igjen og skapt sin egen stil på. Vakker egenkomponert harpemusikk og tonesatte tekster av Ove Røsbak, Halldis Moren Vesaas og Hans Børli.  Konserten fremføres av Tone Hulbækmo, Hans Fredrik Jacobsen, Alf Hulbækmo, Ellen Brekken og Hans Hulbækmo.


BILLETTER:

Billettpris: 300,- for voksne, barn u/12 år gratis.  Gjennomgangsbilett kan kjøpes for kr 500,- per person og inkluderer inngang på alle konsertene.

Forsalg av biletter til alle konserter starter 13. juni hos G-Sport i Ringebu og Baker Hansen i Fåvang. Det er også salg ved inngangen, og salget der begynner kl. 18.00. Billetter kan også kjøpes på telefon 915 38 960 eller på epost til astri@jonnhalt.no

Webkamera på Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet Vel

Du finner oss her: www.venabygdsfjellet.no.

Bli medlem du også: http://www.venabygdsfjellet.no/?q=node/7.

Destinasjon Venabygdsfjellet er et prosjekt ledet av Venabygdsfjellet Vel.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer